Tony Cairoli u borbi za titulu u MX1…

Tony Cairoli u borbi za titulu u MX1…

Bitka za motokros titulu u 2011. je u toku. U nedelju, 05. juna, na Francuskoj stazi „Saint Jean d’Angely“ održala se peta trka u svetskom moto kros šampionatu. U najjačoj MX1 klasi u prvoj trci dana pobedio je domaći idol Steven Frossard koji se našao ispred fenomena iz Sidi-jeve ekipe po imenu Tony Cairoli. Iako nije pobedio, Cairoli je kao i uvek napravio odličnu predstavu.

Sa drugom pozicijom u prvoj trci i trećom pozicijom u drugoj trci, Sicilijanski pilot iz KTM-a približio se još više osvajanju titule u 2011. godini. U ovom trenutku se nalazi svega 6 poena iza trenutno vodećeg Belgijanca Desalle.

Sidi Crossfire, Tehnologija & Dizajn. Kada vozi svoj motor, Cairoli uvek može da računa na njegove Sidi Crossfire čizme, broj jedan čizme za off road iz Sidi-jeve kolekcije. Crossfire je čizma za šampione. Ovo je čizma koja nudi neverovatne karakteristike i svojevrstan je dragulj tehnologije i dizajna. Nepobediva na svim terenima i u svim vremenskim prilikama, ova čizma je napravljena od najnaprednijih materijala, atraktivnih linija i rešenja koja omogućavaju komfor i sigurnost bez žrtvovanja performansi.

 

0 Komentara